Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов: Имаме пуделче с пачки, а ПП твърдят, че е предизборна бухалка

Политика

Тошко Йорданов: Имаме пуделче с пачки, а ПП твърдят, че е предизборна бухалка

Тошко Йорданов: Имаме пуделче с пачки, а ПП твърдят, че е предизборна бухалка - Tribune.bg
Снимка:

„Има доказателства, че представители на ПП са забъркани в контрабандния канал на Николай Николов – Паскал“. Това заяви председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов на влизане в Комисията за разследване на корупционни практики в Агенция „Митници“.

„Ще изчакаме да видим какво ще каже шефа на ДАНС за думите на Гешев, че този канал е бил пазен по времето на Бойко Рашков и парите от него са отивали за избори. Ясно, че този канал не се е появил последните 3 месеца“, заяви Йорданов.

„Всичко, което излезе допълнително, е добре дошло. Ние не сме и съд, но може да направим публичен един такъв проблем. Каквото успеем да направим публично, ще го направим“, добави той.

„Същото беше и с пачките и кюлчетата на Бойко Борисов. Тогава си говорихме за корупция. Сега имахме пуделче с пачки и някакви недоразумения от ПП твърдят, че предизборна бухалка. Значи, когато е за врага е корупция, когато е за тях, е бухалка. Този двоен аршин, ако обичат, да си го сгънат и да си го поставят някъде в чекмеджето“, коментира Йорданов. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети